Klassisk thaimassasje

Klassisk thaimassasje er en terapeutisk massasjeform som har sin opprinnelse i Thailand og som har blitt praktisert i mer enn tusen år. Det er en dyp og energisk massasje som bruker trykk og strekk for å øke fleksibilitet, lindre muskelspenninger og forbedre sirkulasjonen.

Målet med klassisk thaimassasje er å gjenopprette kroppens naturlige balanse og energistrømmer. Det antas at massasjen kan hjelpe til med å lindre stress, øke fleksibiliteten, forbedre søvnen, lindre smerte og redusere betennelse.

Velkommen til oss!

Hele kroppen i fokus

Vi tilbyr en avslappende og helhetlig massasjeopplevelse for  kroppen, som inkluderer blant annet behandling av rygg, korsrygg, nakke, skuldre, bein/føtter og mer!

Vår dyktige massør vil ta deg gjennom en serie av teknikker som vil lindre spenninger og stress i musklene, og gi deg en følelse av dyp avslapning og velvære.

Vi forstår at kroppen kan bli utsatt for mye stress og belastning i hverdagen, og derfor har vi utviklet en massasjebehandling som tar sikte på å løse opp i spenninger og gi kroppen din en velfortjent pause.